Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 16 de septiembre 2017. 17:30h.
Viktorija Pilatovic - Cicle Llunàtic Jazz al Botànic
Jardí Botànic de València (C/Quart, 80)

LLUNÀTIC JAZZ
Jazz al Botànic 2017

Llunàtic Jazz és el títol que porta enguany el cicle de Jazz que el Jardí Botànic organitza cada temporada. Les vuit fases de la lluna són les protagonistes del programa, i les que donen nom a cadascuna de les actuacions. Si preguntem a un romàntic, ens dirà que la lluna és la que guia les nits solitàries sense el seu amor i la que il·lumina les que passen junts; l'artista trobarà en ella un grapat d'inspiració; l'astrònom ens explicarà que és el satèl·lit natural de la Terra, girant sobre si mateixa i també al voltant de planeta, i que la seua lluentor és el reflex de la llum del sol; el matemàtic farà números i ens dirà que un cicle de la lluna dura 29 dies i mig, durant els quals observem les seues vuit fases; la comare ens contarà històries de parts coincidents amb la lluna plena i l'agricultor ens recomanarà diferents accions sobre el nostre camp en funció de la fase llunar.
Tots tindran raó, i al Jardí deixarem que la música seguisca el seu camí, ens faça la vida una mica més bonica i gaudirem del Jazz una nit al mes. Cada cançó, cada grup, cada composició serà diferent, ens sonarà diferent, i dependrà no només de l'estil i les influències, també del nostre estat d'ànim i la nostra disposició. Així, igual que les fases de la lluna són el resultat de l'angle des del qual veiem la part que té il·luminada, la nostra experiència amb el Jazz dependrà de qui som i com ens sentim. Un cicle dedicat als amants del Jazz, siguen llunàtics o no.


En aquesta actuació trobarem peces dels seus dos discos, el primer Nica's Blues, de 2013, i el segon Stories, de 2015, amb vuit cançons originals escrites i arreglades per ella mateixa, i basades en la gent que ha conegut en les seues estades a Espanya, Lituània, Holanda i Equador.

 

Viktorija és una cantant, compositora i arreglista lituana que actualment es troba donant classes per a la Berklee International Network d'Equador. Ha actuat i estudiat amb coneguts noms de la música com Chris Dave, Don Braden o David Berkman entre molts altres, una dilatada trajectòria que es nota dalt de l'escenari.

Viktorija Pilatovic.  Alberto Palau, Ales Cesarini, Mariano Steimberg, Viktorija Pilatovic



+ Informació

www.jardibotanic.org  . 96 315 68 00/17 . cicbotanic@uv.es

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.