Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 07 de septiembre 2019. 21:00h.
Eva Romero & Jazzbona Big band - Jazz als Barris - Festival de jazz de Valencia
Plaça de Patraix, Valencia

Jazzbonna big band


      La Jazzbonna Big Band es un projecte musical que naix a la Pobla de Vallbona allà pel 2007 amb l’objectiu d’introduir i formar als músics en el món del jazz.

Des de els seus inicis, la banda de jazz ha rebut una formació continua a través de tallers i seminaris impartits per grans músics valencians de renom com Toni Belenguer, Francisco Blanco “Latino” i Ramón Cardo entre altres.

Aquesta possiblitat de formar-se en aquest estil ha segut decisiu en el futur d´alguns músics, donant-los la possibilitat de continuar estudiant en centres superiors a l’estat espanyol i a Europa.

Al llarg d’aquestos anys, la Jazzbona big band ha participat en festivals de jazz a Catalunya i València. També ha participat en gales benèfiques i en intercanvis amb altres big bands del país Valencià.


     En aquest últim curs, la Jazzbonna big band ha estat formada per músics professionals i estudiants, que baix la direcció de Fede Crespo, han preparat un espectacle que fa honor a la música que interpretava una de les veus femenines més importants de tots els temps, Ella Fitzgerald.

El projecte ha estat seleccionat per a participar en el festival de jazz de Valencia als barris, i per a poder realitzar aquest gran repte, la Jazzbonna Big band comptarà amb la col.laboració d’una les veus femenines més reputades i sol.licitades dintre del panorama jazzístic valencià. Eva Romero.


El repertori està format per les composicions següents:


-    Almost like being in love.

-    Blue skies.

-    Allright ok you win.

-    The Nearness of you.

-    Orange colored sky.

-    A tisket a tasket .

-    The look of love.

-    Cheek to cheek.

-    The kick of you.

-    Cant buy me love.




Components de Jazzbonna big band


Pablo Perez - saxo alto 1
Marisol Gómez - saxo alt 2
Rafa Sales - saxo tenor 1
Jose Sanjaime - saxo tenor 2
Francesc Alcaina - saxo baríton

Fede Crespo - trompeta 1 i direcció
Fran Esteban - trompeta 2
Carol Campillo - trompeta 3
Lluis Ramirez - trompeta 4

Daniel Rodilla - trombó 1
Roc Riu - trombó 2
Albert Climent  - trombó 3
Álvaro Escolar - trombó 4

Eduard Marquina - piano
Pedro Gallen - guitarra
Cesar Cortés - baix
Xavi Bou ??" bateria
Carlos Llidó ??" percussió
Eva Romero - cantant




Eva Romero.Cantant.


Naix a l'Olleria, on als 9 anys, s'inscriu en la SEM Santa Cecília. Cursa estudis superiors de saxo clàssic i de cant jazz, i rep formació en harmonia, contrapunt i fuga. És diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Vic.

Professora de distintes assignatures individuals i grupals des de 1991, des de 2015 fa classes de cant jazz a l'Olleria, a València, a Benissa i a Xàtiva. Imparteix cursos i tallers sobre jazz vocal, destacant la seua participació com a docent al XIX Seminari Internacional de Jazz de València en 2018.

Entre 1989 i 1994 va ser membre de distintes orquestres, tocant el saxo i cantant, activitat que va deixar a un costat per dedicar-se a la docència i, posteriorment, als seus fills, excepte algunes breus col•laboracions.

Totalment autodidacta pel que fa al cant, en 2013 comença la seua relació amb el jazz i prompte és invitada per la Big Band del CSM de València i la de la UJI, dirigides per Ramon Cardo, per Enjazzats Big Band (dirigida per Voro García), la Ciutat Big Band d'Alcoi, la València Big Band, la Lírica Big Band de Silla i la San Francisco Big Band de Gandia. Ha compartit escenari amb reputats músics de jazz, com Perico Sambeat, Pedro Iturralde, Fabio Miano, Joan Soler, Ricardo Belda, etc.

Amb l'Homenatge a Billie Holiday (amb Ramon Cardo Trio), ha visitat des de 2015 grans sales de València i auditoris arreu del País (Sala Matisse, Jimmy Glass, 33 rpm, auditoris de Nules i Bétera, entre altres), el Jazz Club El Mussol, el MUV Festival, el Festival Gothejazz, Mostra de Jazz de la Pobla de Vallbona, Festival Jazzdara o el Festival de Jazz de Benidorm. Recentment, aquest projecte ha estat presentat a Andalusia, Euskadi i Castella-La Manxa, amb gran éxit de públic.

En 2016, en el XX Festival de Jazz de València, canta al Palau de la Música acompanyada per un Ensemble de Sedajazz i l'Orquestra Simfònica de València, tots dirigits per Jesús Santandreu, arranjaments d'aquest sobre temes de Gerhswin.

Amb el projecte Ella & Pass Revisited, estrenat 2016, forma un fructífer duet amb el gran guitarrista Manuel Hamerlinck, amb qui ha tocat en multitud d'ocasions.

Al marge del jazz, participa en el projecte Som Bolero i va cantar en el concert 10x3 amb el cantautor Andreu Valor a Alcoi en 2017.

Actualment, a més de seguir amb tot l'anterior, participa en els monogràfics All of Cole Porter (amb Ramon Cardo Quartet) i Estàndards d'Elles (amb Iván Cebrián i César Cortés), en el septet Las Vegas Jazz Band (liderat pel baterista Jeff Jerolamon), pertany a la Cotijazz Big Band (formada amb músics d'Alacant i Múrcia) i és requerida per col•laborar en formacions diverses que van del duet fins la Big Band.




  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.